De stad heruitvinden Toekomsten voorstellen Toekomstverhalen voor iedereen Brussel voor iedereen De toekomst begint vandaag De stad heruitvinden Toekomsten voorstellen Toekomstverhalen voor iedereen Brussel voor iedereen De toekomst begint vandaag

20:40 Slessurb Show

Mei 2040,

Een tv-achtige show genaamd “The Slessurb Show” hackt alle apparaten en wordt uitgezonden door de hele stad.
Slessurb – Brussel op zijn kop – is een stad waar niets lijkt te werken en technologie alle aspecten van het leven binnendringt. Maar Slessurbians vinden toch een manier om dingen te laten werken.
Samen maken we een TV-show onder begeleiding van ervaren professionals. Gedurende vijf dagen krijg je de kans om aan alles te werken: filmen, geluid opnemen, acteren, kostuums maken, scenografie bouwen en artefacten maken.
We maken nieuws uit deze denkbeeldige toekomststad, muziek van de lokale bands, advertenties van futuristische gadgets, wetenschappers en kunstenaars die gasten uit de toekomst zijn… en wat je maar wilt bedenken.

Schema:
Zaterdag 13 mei – dinsdag 16 mei beginnen we om 9:30 tot 17:00 (het kan langer duren voor wie wil).
Woensdag 17 mei bekijken we wat we gemaakt hebben en bespreken we het eindproduct om 14:00 🙂
De locatie is Zinnema. En als je niet kan voor alle vijf de dagen, geen probleem.

We kijken naar uit om in de toekomst te duiken van de “20:40 Slessurb Show” !

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project Future is Now en wordt ondersteund door het Erasmus+ programma en maakt deel uit van onze residentie in Zinnema.